Welkom op onze website.

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit.

Nieuwe Boks Training bij SportingFit


Onze nieuwe Boks Training is een zeer gevarieerd groepsles, die elke maandagavond  vanaf: 18:45 uur t/m 19:45 uur op het programma zal staan bij SportingFit te Alblasserdam.

"A different way of boxing" iets voor jou ?

Boks les Training is een bokstraining voor vrouwen & Mannen zowel met als zonder bokservaring. Je begint op jouw niveau en gaat in je eigen tempo vooruit. Veilig voor body and brains en toch stoer! Durf jij deze nieuwe uitdaging ook aan te gaan?

Het beoefenen van de bokssport waarbij vele spiergroepen worden aangesproken,
maakt 't tot een complete vorm van lichaamsbeweging. Boks - Training is in het leven geroepen omdat boksen een prachtsport is en ook op een veilige manier recreatief beoefend kan worden, dus een bokstraining zonder stoten op het hoofd en zonder verplicht sparren. Maak kennis met de Nieuwe bokstechniek bij SportingFit te Alblasserdam, laat de techniek het werk doen.

Boksen ontstrest, boksen ontlaadt & boksen geeft zeker heel veel nieuwe energie! D.m.v. soepel bewegen met goed uitgevoerde bokstechnieken zul je merken dat een boks les jouw conditie, kracht, flexibiliteit, reflex en weerbaarheid vooruit doet gaan. Spierversterkende oefeningen voor buik, billen en benen Ideaal voor alle vrouwen die aan hun Summer Body willen werken voor de Zomer!

Iedereen is uiteraard van harte welkom voor een geheel en vrijblijvende Proefles Boksen bij Fitness Centrum & Officieel Spinning Centrum SportingFit te Alblasserdam. Neem ook jouw vrienden en/of vriendinnen mee voor een Gratis Proefles! Samen Boksen is nog leuker uiteraard!