Welkom op onze website

Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit

SportingFit is de enige in Alblasserdam als ‘Officieel Spinning® Centrum’ 


Fitness Centrum & Officieel Spinning® Centrum SportingFit beschikt over alle kwalificaties zoals origineel opgeleide Spinning® instructeurs en trainen volgens het Spinning® programma en op Spinner® fietsen. Spinner® fietsen van Star Trac® zijn de enige fietsen die exclusief gebouwd zijn voor het Spinning® programma! Alleen clubs die ‘Officieel Spinning® Centrum’ zijn, staan voor veiligheid en kwaliteit. Wij maken het verschil met andere Clubs in Alblasserdam. Ervaar het zelf, en kom ook langs voor een Gratis Proefles!

 In een Spinning® les wordt een training buiten op de fiets nagebootst. De Spinning® instructeur zet een 'profiel' (training) uit waarbij gereden wordt op vlakke wegen, bergen beklommen worden en sprints gemaakt worden op geweldig stimulerende muziek tegelijkertijd met een groep. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau omdat de weerstand op het wiel en het tempo individueel bepaald kunnen worden. Uiteraard is het mogelijk om met uw bedrijf of vereniging gebruikt te maken van onze Spinning® zaal met ervaren Spinning® instructeur. Ervaar ook het verschil, en maak kennis met het Spinning® programma.

 

Nieuwe leden vragen wij de eerste keer 15 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat de Bike Set-up ( fiets instelling ) samen met de Spinning® instructeur gedaan kan worden, zodat je met de goede instelling en houding aan je eerste Spinning® les kan beginnen bij SportingFit te Alblasserdam. Klik hier voor het aanbod en dagen, tijdstip van onze Spinning® lessen.